Automatchoke vs manuell choke

Forum Modellspecifika forum 95/96 V4 Automatchoke vs manuell choke

Detta ämne innehåller 2 svar, har 3 deltagare, och uppdaterades senast av 2006-12-04 18:39.

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #15200

  emul
  Moderator

  Har införskaffat dubbelportsinsug med tillhörande förgasare och annat pyssel till min V4 -77A (tack Christian!) och nu funderar jag på hur man ska göra när man monterar det hela.

  Är enda alternativet att också konvertera till automatchoke, eller? Kanske en dum fråga, men jag har inte så bra koll.. Och om det är fritt fram att välja, är det bäst med automat eller manuell?

  #100585

  stefan
  Deltagare

  en automatchoke som fungerar är precis lika bra som en manuell choke. Dock brukar de flesta skrika rakt ut när en dylik mojäng slutar fungera och istället för att reparera felet så sätter man dit en konverteringssats för manuell choke. personligen har jag aldrig sett nån såndär haverera fullständigt oavsett bilmodell så med lite omtanke och olja så brukar de flesta fungera bra.

  #100593

  alfamats
  Deltagare

  På min blev det manuell.Jag tog bort själva huset för automatchoken och gjorde ett fäste.Om du ändå har choke-wiren dragen så röstar jag på Manuell.Gammla bilar SKA ha manuell choke,det är bara så ;-). / Mats

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)

Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng