Backväxel 3vxl fastnar

Forum Modellspecifika forum 95/96 TT Backväxel 3vxl fastnar

 • Detta ämne har 1 svar, 1 deltagare, och uppdaterades senast 2014-06-10 17:04 av .
Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #24368
  jrocket
  Deltagare

  hej,

  Fick idag ett problem med kortnosen, en 3växlad 62:a

  jag backade ut från garaget och skulle växla från back till 1:an så var växelspaken orubbligt fast i backläge, gick inte få växelspaken åt ngt håll , bilen gick inte heller att putta med koppling nertryckt, va precis som att växel var i.
  jag varvade upp litegrann och släppte kopplingen hastigt vilket gjorde att låsningen släppte och det gick nu att växla igen.
  detta har hänt ett par gånger idag och jag undrar med er erfarna om det är växellådan som gett upp eller vad ni tror kan ha hänt ❓ ❓ , kopplingen känns normal så jag tror mer på att ngt låser sig i växellådan

  //Johan

  #174670
  jrocket
  Deltagare

  Förtydligande: när växelspaken var ”låst” så kopplade bilen ur när jag hade motorn igång och kopplingen nertryckt, gick dock ej att putta bilen med handkraft med nertryckt koppling, precis som att något var låst i växellådan.

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng