Cobra-säten: ngn som provsuttit?

Forum Övrigt Allmänt Cobra-säten: ngn som provsuttit?

 • Detta ämne har 0 svar, 1 deltagare, och uppdaterades senast 2018-01-25 09:01 av .
Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #440055
  vee-eight
  Deltagare

  Jag skulle vilja byta ut framsätena i min V4:a till ett par bättre. Förarsätet har ett återkommande fel att svetsen i ett stag alltid går upp vilket resulterar att stolen sitter glappt i skenorna. Sedan vill jag köra mer slalom, så ett par bättre framstolar skulle sitta som en keps.

  Första tankarna gick till Recaro Specialist, som har väldigt klassisk tidlös design, väl passande i en 70-talsbil och ger väldigt bra stöd sidledes i rygg och för lår. Kort sagt, man stannar kvar i stolen. Men; en lokal sadelmakare avfärdade Recaro att vara mediokra och att man betalar dyrt för namnet. Mille Miglia-räsern som Bäckström (saabmuseet) skall, om jag inte yrar, ha säten från brittiska Cobra och dessa skall ha varit bra gällande kvalitet och sittkomfort.

  Är det någon som provsuttit modellerna Le Mans eller Stuttgart?
  Finns de för provsittning i Sverige?

  LeMansBlack

  stuttgart_zoom

  Bilagor:
Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng