Dessa holländare

Forum Övrigt Off Topic Dessa holländare

 • Detta ämne har 3 svar, 4 deltagare, och uppdaterades senast 2013-03-07 13:02 av .
Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #6429
  cabmange
  Deltagare

  Ja vilket folk alltså, när man är i alperna så hör man dom jämt, de sitter i kabinen upp och måste prata med stora bokstäver så alla hör men man förstår inget, samma sak när man är i Kroatien då står en på land och pratar med en som simmar typ 100 meter ut i vattnet, alla i den viken hör vad de säger. Sedan så tror dom att alla är från Holland för de tilltalar även mig med detta språk.

  Man blir klart negativt inställd till deras attityd, men när man sedan träffar en holländare enrum så är de klart trevliga. Och har man negativa vibbar av de så bör man besöka Holland och få sig en helt annan uppfattning av dom. Och då kommer man bli glad över de saabar man där stöter på. Åkte genom landet idag och facit är 4 ogcabbar varav en hade taket nere och en mycket fin platina grå 900i. Sedan några 9-3:or och 9-5:or och någon 9000.

  En gång i höstas så körde man om en 5st 2t o fint skick.

  Man blir så glad när man ser sådant här.

  Mh

  #53028
  simona50
  Deltagare

  Ja die rot nederlanders ook altijd. Altijd maar lawaai maken waar ze ook zijn. Ik ben blij dat de zweden z,n fantastisch goed en foutloos folk is.

  Mvh, Simon (Holländare)

  #53030
  Janne Hagnell
  Moderator

  Det tackar vi för! Jag tog sista meningen som en komplimang, fast min holländska inskränker sig till termen huidsklurige zoogkompressen…
  Vet ni förresten vad tyskarna säger att landsbokstäverna NL står för? Nur links, bara vänster, för där ligger alltid de nederländska husvagnsekipagen på autobahn… :ID

  96 V4 1975 ”Bollen”
  96 V4 1979 ”Sköldpaddan” (fast eg dotterns)

  #53082
  longjohn61
  Deltagare

  @SimonA50 wrote:

  Ja die rot nederlanders ook altijd. Altijd maar lawaai maken waar ze ook zijn. Ik ben blij dat de zweden z,n fantastisch goed en foutloos folk is.

  Mvh, Simon (Holländare)

  Haha ja die was goed…… kijk is in de spiegel 😉

  Mvh Nisse också en sån

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng