Förslag för att minska missförstånd

Forum Övrigt Allmänt Förslag för att minska missförstånd

Detta ämne innehåller 1 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av 2011-02-13 00:32.

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #23532

  johan josefsson
  Deltagare

  Har märkt att ”trådar” flyttas dit de hör hemma och detta ibland skapar lite oro i lägret pga att man tror att de försvunnit. Kan det inte vara en idé att när en tråd flyttas/ändras av en moderator så skickas PM till de som är aktiva i tråden så de vet vad som händer?
  Eller en lista på de trådar som flyttas?

  Många av de konflikter/starka åsikter som dykt upp nyligen är ju i grunden enkla att förebygga…

  #168883

  emul
  Moderator

  Jag förstår din tanke Johan. Samtidigt känner jag att jag ändå måste opponera mig, jag är en av de moderatorer som försöker titta in så ofta som möjligt och vara ett stöd för klimatet här och jag har inte möjlighet – med tanke på jobb och privatliv – att göra mer än vad jag gör. Att utöver att flytta trådar också sitta och skicka pm till de som är aktiva i tråden tar ofantligt mycket tid, likaså att göra en lista.

  Min rekommendation är att använda funktionen ”Aktiva ämnen” längst upp i listen och därefter klicka på ”Aktiva ämnen” när man får tre alternativ. Då ser man med den lilla gula pilen de ämnen som ändrats sedan man var inloggad sist. Det är det sättet jag använder för att läsa nyheter på forumet.

  Ett annat sätt att förebygga konflikter från respektive användare är att skicka ett pm till någon av oss moderatorer. För enklare frågor försöker jag svara så fort jag ser ett pm till mig och för tyngre frågor inom 1-2 dygn.

  Vänligen // Emil

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)

Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng