Förstärkning under vindrutan

Forum Modellspecifika forum 95/96 V4 Förstärkning under vindrutan

Detta ämne innehåller 0 svar, har 1 deltagare, och uppdaterades senast av 2015-08-04 01:44.

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #377612

  magnumr
  Deltagare

  Eftersom att min bil kommer att gå ganska hårt när jag är färdig med min ”lilla” förädling av bilen så tänkte jag att jag skulle svetsa in lite förstärkningar lite här och där.
  Inuti A-stolparna så sitter det redan ett ”rör” som fungerar som en förstärkning, detta rör fortsätter även en bit ner mot hjulhuset.

  Ungefär där detta rör kommer ut från a-stolpen så kommer insidan av torpedväggen, skruvar man dän instrumentpanelen så ser man lite lättare.
  Precis i detta lilla hörn där förstärkningsröret kommer ut från A-stolpen så tänkte jag sätta ett förstärkningsrör över till motsvarande plats på den andra sidan som kommer att svetsas fast i förstärkningsrören i A-stolparna.
  Jag kommer även att svetsa fast röret på några ställen på torpedväggen.

  Nu är ju frågan, går det bra med ett rör i vilket skitmaterial som helst eller bör det vara tillverkat i samma hårdhetsklass som rören som burar tillverkas av?

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)

Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng