Från Västgöta loppet 091003

Forum Övrigt SSR Från Västgöta loppet 091003

Detta ämne innehåller 1 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av 2009-10-04 16:34.

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #20884

  janne2takt
  Deltagare

  Fick för första gången prövat på att köra regularity i skogarna på trevliga vägar kring Vara med omnejd.

  Många bilar av alla de slag kom för att utmana regnet och motståndare.

  Vi började med att kalibrera in trippen på en uppmätt sträcka av arrangören efter omräkningar och programmering av trippen tyckte vi att detta skall nog bli bra vi hade ju ingen Halda tripp precis utan fick va nöjda med vår cykeldator.

  Taggade till topp utan att fatta hur det fungera, med frågor i huvudet vad betyder detta, hur gör man här, fick vi startat och iväg gick det.
  Lite klarna i huvudet under resan och ut på första sträckan. öka öka gasa nu ligger vi i fas, nej bromsa gasa gasa helvete nu fick ja hjärnsläpp bromsa bromsa nej gasa mena jag.
  Man kan säga att vi hade ett helvete i början innan vi fattade hur det va om vi var före eller efter. Tredje och fjärde sträckan då hade vi fått kläm på det och då gick det mycke bättre och då va de riktigt roligt.

  Målet som jag hade att inte komma sist i vår klass det sket sej fast vi är nöjda ändå med dom tider vi fick på sista sträckorna. Grabben tyckte inte att vi kom sist då det var några som fick bryta och flera som fick mera prickar än oss i andra klasser.

  Ett stort tack till funktionärer och arrangörer som gjorde en regnig dag rolig. Detta kan jag rekommendera varmt att pröva på, för jag har inte kört detta för sista gången.

  #146204

  jonas ohman
  Deltagare

  För mig som banläggare och huvudansvarig för tävlingen är detta jätteroligt att läsa. Ni gjorde väldigt bra ifrån er och är välkomna tillbaka till Vara och andra tävlingar av samma slag.

  Resultatlista: http://www.motorsportivarmland.nu/Resultat/2009/091005Vloppettotalt.pdf

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)

Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng