fundering om montering av insprut.

Forum Övrigt SSR fundering om montering av insprut.

Detta ämne innehåller 3 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av 2007-01-07 22:37.

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #15339

  anonymous
  Deltagare

  jo har en liten fundering om att montera insprut från en saab 99 i V4 motor, för att kanske köra med överladdning (turbo)
  vet att kilen som var med i tidningen RETRO för ett tag sen med sin ljusgröna saab v4, breddad o 1800 motor har satt dit ett sådant aggregat med sprut.

  är det någon som har erfarenhet av detta ???

  #101634

  t16
  Deltagare

  Är du sugen på att pyssla lite så meka dit ett ms, det ger massa fördelar bla. programerbar tändning vilket är önskvärt med turbo.

  Meka dit sprutet och få bilen att gå först sen mekar du turbo vintern efter.

  mvh

  #101640

  anonymous
  Deltagare

  ett ms tändsystem eller ???

  jo det är bara ett stort önske tänkande, att få in en turbo i saaben, men skulle vara intressant o se om det finns någon med erfarenhet av detta (insprutet), alltså mer praktiskt hur man ska gå tillväga…???
  har läst på camaro forum hur de kan konvertera v8 förgasar motor till insprut, så jag tänkte v-motor som v-motor, kanske någon testat här på forumet…???

  #101665

  t16
  Deltagare

  ms styr både tändning, bränsle och laddtryck om du vill, kostar mellan 1000-3000kr beroende på om du skall ha byggsats och beroende på version.

  Sen vill man ju ha bredbandslambda oxå och sen en avgastempgivare vid turbomappning, man hamnar till slut på vad en ny weber 45:a kostar!

  http://msnordic.mine.nu/

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)

Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng