Gammal Saab sökes till filminspelning

Forum Övrigt Allmänt Gammal Saab sökes till filminspelning

Detta ämne innehåller 1 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av 2011-01-21 13:11.

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #23383

  Karl Ask
  Moderator

  Hej!

  Har fått detta från en filminspelning som vill ha en gammal saab. Hoppas att någon kan hjälpa dom.
  maila info@saabklubben.se om du kan tänka dig detta.

  Hejsan!

  Jag heter Amanda Liljenäs och läser på Berghs school of communication. Vi håller på att spela in en film i samarbete med bland annat svenska moderådet. Filmen är inspirerad av film noir och vi söker med ljus och lykta efter en äldre bil som kan passa in i filmen.
  Vi ska spela in i Stockholm, Mälarhöjden utan för ett vandrarhem som heter Klubbensborg. Det knepiga är att jag inte kan säga någon exakt tid eftersom att vi filmar inne i stan först. Detta tänker jag kan ställa till om det är någon som vill ställa upp med sin SAAB. Att det rör sig om kvällstid är egentligen det enda jag kan säga tyvärr. En annan sak som jag måste flagga för är att en av våra skådespelare måste köra bilen på en landsväg, självklart får ägaren sitta med inne i bilen men jag vet inte, det kan säkert vara känsligt att någon annan kör ens bil.

  Skulle det finnas någon med en SAAB 92,93,96 eller GT 750 hade ju det varit det optimala. Vi ska framförallt filma inuti bilen när vi kör så det är viktigt att den har tidsenliga detaljer.

  Tror ni att någon av era medlemmar skulle kunna vara intresserade av att ställa upp på ett sådant här projekt? tyvärr ligger det inga pengar i projektet utan det vi kan erbjuda är att ni blir tackade i eftertexterna.

  Filmen ska spelas in tisdagen 25/1.
  Jag vet att det är superkort varsel, men hoppas att någon kan hjälpa oss.

  Tack på förhand!

  Amanda Liljenäs

  #167506

  johan josefsson
  Deltagare

  Passa på nu alla som råkar ha en GT 750 ståendes på uppfarten… :racesmile:

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)

Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng