Generatorproblem

Forum Modellspecifika forum 95/96 V4 Generatorproblem

  • Detta ämne har 2 svar, 2 deltagare, och uppdaterades senast 2012-08-03 09:04 av .
Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #5929
    Beken
    Deltagare

    Hej
    Startade bilen igår efter att ha haft ur motorn ett tag.
    Motorn startade och går bra.
    Problemet är att det luktar och blir varmt från generatorn.
    Kollade anslutningarna och det visade sig att D- som går till regulatorn blir varm och har börjat att smälta. Verkar vara kortis.
    Laddningslampa lyser vid tändning och slocknar då motorn startar som sig bör.

    Någon som vet eller kan gissa vad som är fel?????
    Har inte velat köra bilen särskillt länge då sladden blir varm snabbt.

    Med vänlig hälsning,

    Christofer

    #44328
    phermansson
    Deltagare

    Testa ett nytt laddrelä? Meca har bolt-on universal elektroniska för 150:-.

    #46185
    Beken
    Deltagare

    Det löste sig!
    Ut med regulatorn och in med den i ugnen på svag värme i några timmar!
    Sen i med lite elektronikspray.
    Som ny!

    /
    Christofer

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
  • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng