Glapp v fram..?

Forum Modellspecifika forum 92/93 Glapp v fram..?

 • Detta ämne har 2 svar, 3 deltagare, och uppdaterades senast 2016-02-15 09:40 av .
Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #289830
  p93b
  Deltagare

  Hej på er, Jag har ett litet glapp v framhjul 93b -59 ( alla länkar bussningar upphängning är stumma och bra), misstänker hjullagtet, ett smått molande ljud uppkommer när jag kör på motorväg i 70-100 km/h och svänger svagt … Hissar jag upp och känner på hjulet så glappar det lite.. Är hjullagret spännbart eller ompackninsbart? eller e det bara att byta..? Ha det så bra..!/P

  #385732

  Jag har bytt lager på vänster. Det var glapp och ganska tydligt molande ljud när jag drog runt hjulet – upphissad. Om du byter lager, glöm inte efterdragning. Det gjorde jag och blev efter en tid stående. Kilarna hade hoppat ur !! Lite lätta skador, men det gick att återställa kilspåret och ränderna på axeln. Det är förståss en 92B-53 jag jämför med, dom går inte i 100 !!.
  PS varför har ingen svarat på detta tidigare ? Jag är ”amatör”. DS

  #385797
  pacar
  Deltagare

  Hej!

  Lagret är ej justerbart. (Dubbelradigt radiallager).. Byt även de 2 packboxarna. Materialkostnad ca 1.500:- för lager o packboxar.

  Bästa hälsningar!

  /P-A Carlsson

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng