Help wanted?

Forum Övrigt Allmänt Help wanted?

Detta ämne innehåller 3 svar, har 3 deltagare, och uppdaterades senast av 2015-07-19 16:25.

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #376257

  Linus Karlsson
  Deltagare

  Hej på er! Jag är ny både här på forumet och när det gäller Saabar. Jag tänker dock ändra på det, och jaga rätt på något skattebefriat att skruva med och åka runt i. Jag har dock en snabb fråga…

  Jag har tidigare ägt ett par äldre Volvo, och frekventerat diverse Volvo-forum. Nu är det dock några år sedan sist. En funktion jag uppskattade inom det ”community:t” var den så kallade Help Wanted-delen. Dvs, om jag behövde hjälp med något relaterat till mitt bilägande (exempelvis svetsning) så efterlyste jag det i Help Wanted-sektionen, och fick förhoppningsvis svar från någon annan välvillig medlem som mot lämplig ersättning kunde hjälpa mig med vad jag behövde.

  Finns det någon liknande tradition här? För mig (och säkerligen många andra) som dels bor i lägenhet och saknar dels ordentlig garageplats och dels djupare mek-erfarenhet i allmänhet och Saab-erfarenhet i synnerhet så skulle det definitivt uppskattas. Det är också ett trevligt sätt att lära känna andra likasinnade människor i närområdet.

  Vad tror ni? Är det något som redan finns här och som jag helt enkelt har missat?

  #376260

  odfalk
  Deltagare

  Var finns du?

  Magnus

  #376261

  Linus Karlsson
  Deltagare

  Jag finns i Örebro.

  #376974

  emul
  Moderator

  Det är en intressant tanke! Vi ska diskutera det. // mod

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)

Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng