Hjälp!!!!! Bensinpumpen går varm! Vad göra?

Forum Modellspecifika forum 95/96 TT Hjälp!!!!! Bensinpumpen går varm! Vad göra?

 • Detta ämne har 2 svar, 3 deltagare, och uppdaterades senast 2004-06-10 19:25 av .
Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #10654
  janne uppsala
  Deltagare

  Min bensinpump går varm efter att ha kört ett tag vilket resulterar i att det pumpar väldigt trögt. Till sist dör bilen för att den inte får rätt mängd bensin. Kyler man pumen så går det någon kilometer sen är det samma visa igen. Detta råkade jag ut för på Saabträffen i Uppsala sist. Efter ca: 25 stopp under dagen, 15 liter vatten att kyla med och bogering sista km. lyckades jag ta mig hem i alla fall. Bytte pump förra året till en som var ny som också strular. Är det någon som haft samma problem som jag? Hur kan man lösa detta? Saab 1962 med elektrisk pump

  #75414
  anonymous
  Deltagare

  Är det verkligen pumpen som blir för varm och inte utetemperaturen? Är väl inte helt ovanligt med ånglås när det är varmt ute.

  #75415
  stefan
  Deltagare

  Tja du kan ju leta efter en bättre pump naturligtvis……annars har jag repsatser men det är ju bara pumpdelen och förmodligen är det väl kortis i den ? Nu förtiden går det att köpa moderna SU pumpar med elektronisk pumpstyrning. Har inte priset i huvet just nu men jag har sålt en del och de har varit hemskt nöjda. Dessa är alltså identiska med original i övrigt.
  / Stefan

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.