Hjälp efter haveri!!!

Forum Modellspecifika forum 95/96 TT Hjälp efter haveri!!!

 • Detta ämne har 0 svar, 1 deltagare, och uppdaterades senast 2018-05-01 13:39 av .
Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #443385
  Johan Mörner
  Deltagare

  Jag har en 96:a av -66 års modell (2-takt alltså). Igår på valborgsmässoafton rasade motorn på väg mellan Strängnäs och Enköping. Jag vet inte vad som hänt, bara att det blev ett kraftigt knackande ljud, varefter den stannade – och gick sedan inte runt. Kolvhaveri på något sätt? Hursomhelst bärgades bilen och står nu tillfälligt på en utomhusparkering i Enköping.

  Jag har tyvärr ingen egen verkstad eller omedelbar tillgång till någon. Jag har bara ett litet trångt förvaringsgarage nära Södertälje. Har heller inte jättemycket erfarenhet eller självförtroende nog för att reparera/renovera själv även om jag haft en verkstad! Därför undrar jag nu om det finns någon jag skulle kunna vända mig till, helst i området Uppsala-Stockholm-Södertälje-Strängnäs-Enköping.

  Jättetacksam för alla tips!!! Ring gärna, eller maila.

  Johan Mörner
  morner@herrvik.se
  0735-392028

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng