Hur får man av dörren?

Forum Modellspecifika forum 95/96 TT Hur får man av dörren?

Detta ämne innehåller 2 svar, har 3 deltagare, och uppdaterades senast av 2009-10-06 20:24.

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #20900

  soren aldenryd
  Deltagare

  Jag ska svetsa på litet ny plåt i botten på förardörren på min 96TT, men kan inte riktigt komma på hur man lättast får av den. Dörrklädslen går lätt att klicka loss, men dörröpningshandtaget och fönsterveven håller kvar klädslen. Tänkte att det borde finnas några skruvar under klädslen som kan lossas så dörren går att få av. Några tipps?
  mvh Sören

  #146307

  enor
  Deltagare

  Är det klädseln eller dörren du vill plocka av??

  Mellan vev/dörröppningshandtag och klädseln ligger en plastbricka… eller en ”krans” runt vevens bas kan man säga. Om du pressar den in emot dörrklädseln, och tittar i den glipa som uppstår mellan vev och plastkrans, så ser du en liten sprint som du kan pressa ur med lämpligt verktyg. Sedan drar du veven rakt ut. Samma sak med dörröppningshandtaget.

  #146309

  dominik
  Deltagare

  tryck på den grå plastskivan omkring dörröpningshandtagen och fönsterveven, sen visas sprinten som sitter i axeln och driva ur den.

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)

Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng