Hur man få utt orginal stereon?

Forum Övrigt Allmänt Hur man få utt orginal stereon?

Detta ämne innehåller 1 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av 2005-07-24 13:49.

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #12916

  anonymous
  Deltagare

  Hej!
  Jag skall ta bort stereon i min saab 93 -99 för att kunna komma åt kontakten till information displayen. Men jag få bara ut stereon halvvägs sen tar det stopp. varför? måste man ta bort nått som sitter på baksidan av stereon innan?

  syftet är att kunna rengöra kontakten till displayen efter som det verka vara nån sort glapp elelr liknande efter som i bland försvinner all text o anans är den bara halvläslig. lika dant med displayen till ACC. nån som vet hur man kommer åt den lättast?

  Tacksam för svar MeGGaZ

  #88037

  enor
  Deltagare

  Du behöver inte ta ut stereon!! Stick in två lämpliga skruvar (m4 eller m5) i hålen på displayenheten, sen kan du ”trycka isär” med hjälp av dom och dra displayen rakt ut!

  Fel på dessa displayer är tyvärr mycket vanliga, och det är oftast inte glapp utan själva displayenheten som är trasig. Tyvärr!

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)

Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng