Identifieringshjälp, korsinsug V4

Forum Övrigt SSR Identifieringshjälp, korsinsug V4

Detta ämne innehåller 4 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av 2010-10-08 19:56.

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #22761

  saabmini
  Deltagare

  Har råkat springa på ett insug, som jag tror är till V4.

  Bild här: http://i471.photobucket.com/albums/rr79/12Gordini/Korsinsug/SAAB3.jpg

  Såg en bild på forumet av ett (tror jag) identiskt insug, det insuget kallades hembyggt. Se länken: http://forum.saabklubben.se/ubbthreads.php?ubb=showflat&Number=86036

  Insuget jag har verkar identiskt. Är det fortfarande ett hemmabygge? Förstår det som att det inte är ett korsinsug, men det har fyra ingångar. Insuget verkar oanvänt, och i o m att jag själv inte håller på med SAAB kan jag sälja det om någon är intresserad.

  MVH/Stefan

  #162125

  rallysaaben
  Deltagare

  Det är rätt att det hör till en v4 men det är inget korsinsug då kanalerna går tillbaka till samma sida, därav har korsinsuget fått sitt namn, kanalerna korsar varandra, ditt insug hör i hop med ett annat insug, kolla bilderna så förstår du hur det hänger i hop, Man måste alltså ha den undre delen för att kunna använda ditt insug.

  #162152

  saabmini
  Deltagare

  Hej! Tack för snabbt svar. Då vet jag vad jag ska leta efter i ladan. Vet inte om underdelen finns kvar, men med din bild blir det iaf lättare att rota runt i kartongerna, nu när jag vet vad som saknas.

  MVH/Stefan

  #162155

  rallysaaben
  Deltagare

  Ja skulle du ”råka” hitta underdelen så ska du vara glad för de växer
  ju inte på träd precis.

  #163445

  saabmini
  Deltagare

  Hej! Nej, någon underdel fanns inte att hitta, förstås. Mina hyllor är fyllt av franskt och engelskt, jag har inte haft V4 sedan 80-talet, därför har jag lagt ut insuget på Tradera om någon kan ha nytta av det, auktionen slutar imorgon…

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)

Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng