Intervju med årets VD i SVT Play!

Forum Övrigt Allmänt Intervju med årets VD i SVT Play!

Detta ämne innehåller 3 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av 2010-10-29 17:34.

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #23016

  The Griffin
  Deltagare

  Jan-Åke i en tv-intervju. Sevärt!
  Reportern vill ju gärna vinkla hela saken åt det negativa (oväntat eller hur???) Men Jan-Åke är saklig och tydlig tycker jag. :thumbup:

  http://svtplay.se/v/2217504/rapport/_vi_kommer_inte_kunna_ta_igen_det_vi_tappat_

  #164138

  Intressant intervju. Jan-Åke är bra som vanligt. Tycker inte alls att reportern vinklar något. Det är ju hans jobb att ställa frågor och vara skeptisk. Blir inte mycket till intervju annars eller hur?

  #164143

  The Griffin
  Deltagare

  Klok synpunkt, visst ska en reporter vara kritisk i all sin granskning.
  Men jag vidhåller ändå att SVT har försökt att ge klippet en onödigt negativ input – hur skulle du annars tolka titeln på hela internjun ”Vi tar inte igen det vi tappat”…`(?)
  Visst säger Jan-Åke detta, men han lämnar desto mer positiva beskrivningar av både nuläget och framtiden EFTER att ha sagt det. Och vad jag då menar är att reportern istället för att titulera inslaget med t.ex. ”Jan-Åke fortsatt hoppfull om framtiden”, väljer den negativa titeln ”Vi tar inte igen det vi tappat”, trots att hela intervjun präglas av att Jan-Åke har en god kontroll över SAAB´s läge.
  Sensationsjournalistik tror jag detta fenommen kallas…(!)

  #164145

  Det ligger något i det du säger. Reflekterade inte över inslagets titel… men det är väl en mer ”säljande” rubrik så du har ju rätt på den punkten.

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)

Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng