Kärvande broms 93

Forum Modellspecifika forum 92/93 Kärvande broms 93

 • Detta ämne har 5 svar, 4 deltagare, och uppdaterades senast 2008-08-17 18:09 av .
Visar 6 inlägg - 1 till 6 (av 6 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #18435
  enimem
  Deltagare

  Har problem med frambromsarna som ej går tillbaks, tar någon minut. Bromsarna är renoverade, d.v.s renoverade cylindrar fram och nya bak, huvudcylindern är också renoverad. Rören är bytta och vätskan är nu mera silicone dot 5. Det enda som inte är nytt (såg frächa ut) är bromsslangarna fram. Dessa är dock rengjorda. Tipps önskas om jag skall riva huvudcylindern och se om jag monterat nåt fel eller försöka få tag i nya slangar fram och byta. Var hittar jag då nya slangar.
  MVH Jocke

  #125423
  Dajje
  Deltagare

  Det kan mycket väl vara slangarna i fram som sväller och inte släpper tillbaks. Hade det problemet på min bil innan besiktning.

  #125429
  anders a
  Deltagare

  Beträffande nya slangar prova med Åke Andersson i Katrineholm tel 070-3662952.

  Hade själv problem orsakat av en att ett fjäderfäste vid huvudcylindern spruckit, som resulterade i att huvudcylindern ej gick tillbaka som tänkt. Det gav ett väldigt hett bromssystem vid längre körning.

  #125442
  enimem
  Deltagare

  Tack för tippsen ska pröva med slangar då hjulcylindrarna bak går tillbaks.

  #125523
  enimem
  Deltagare

  Tyvärr kunde inte Åke hjälpa mig även om han är otroligt hjälpsam, ska prova med Moden men iväntan på det kanske någon annan har något tipps. Vill ju kunna åka till Gistad.

  #125620
  stefan
  Deltagare

  jag har varit i suomenland en vecka men slangar finns på lager………Slangarna ska man alltid byta då de separerar invändigt på tid och längd och det felet dyker upp på nästan alla gammelbilar förr eller senare.

Visar 6 inlägg - 1 till 6 (av 6 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng