Konstigt att det lät illa ????

Forum Modellspecifika forum 95/96 V4 Konstigt att det lät illa ????

Detta ämne innehåller 1 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av 2006-07-06 16:44.

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #14481

    lelle f
    Deltagare

    Hämtade en silvermotor för ett tag sedan av en äldre gentleman , han har haft den stående i garaget ett bra tag . Kollade så att den inte satt fast , men drog inte runt den ett helt varv . Kände på balansaxeln , kändes bra . Nu fick jag tid att riva isär den , det blev ett stort garv när tråget åkte av , se bild . Inte undra på att den lät lite illa som han sa . Undrar bara var överfallet tagit vägen ????

    Nu har jag en liten undran ?? På klubbens reservdels sida så finns det ju packningsats , men ej till silver motorn . Vad skiljer ???? Kollade topp packningarna som satt på motorn och dom skiljer sig iaf inte vad mitt öga kan se …

    #96355

    stefan
    Deltagare

    jo det är toppackningaran som skiljer, kylvattenhålen är annorlunda vad jag vet?

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)

Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng