Läckage oljefilter Trimphmotor

Forum Modellspecifika forum 90/99 Läckage oljefilter Trimphmotor

Detta ämne innehåller 1 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av 2011-07-13 18:59.

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #3934

  rd-retro
  Deltagare

  Hej!

  Då jag skulle byta filter på min 1.85 -71:a så lyckas jag inte få filtret tätt (dvs filterhållaren. Packningen verkar vara ok, men oljan fullkomligen sprutar ut.Jag drog bulten ganska löst först för att sedan prova att dra hårdare, men inget hjälpte. Kan det läcka från själva skruven?

  Har någon varit med om något liknande?

  Är packningen en o-ring? Går det att få tag på nya?

  mvh

  Anders S

  #29827

  triumph99
  Deltagare

  Hej! Jag har också en oljeläcka på min -69:a, det brukar droppa från avtappningspluggen! Misstänker dock att det beror på att det inte är någon originalplugg som sitter på min bil, istället är det någon universalbult som någon satt dit en gång i tiden! Men den packningen som du nämner, är det den som följer oljefiltret! I våras när jag och en kamrat bytte olja på bilen fattade vi aldrig var den packningen skulle sitta, så jag satte bara dit filtret utan packning! Men det kanske var helt fel då?

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)

Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng