Lista på ev. hjälp

Forum Modellspecifika forum Saabo/Toppola/Husbil 92H Lista på ev. hjälp

 • Detta ämne har 1 svar, 1 deltagare, och uppdaterades senast 2007-10-31 19:41 av .
Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #16861
  hotrodder
  Deltagare

  Lägger upp några som har kontaktat mej via Pm och husbilsbärgningen.

  JanneH wrote:
  Hej,
  Funderade på om du har möjlighet att kolla upp om transport för husbilen? I och med att det är till dig bilen ska och du kan tänkas känna till vilka transportörer som finns där uppe och vilka som kanske kunde vara intresserade av att sponsra. Jag hjälper gärna till om det är något men jag tror det är lättare att någon som har lokal koll börjar.
  Hälsningar
  Janne
  Fjurrey wrote:
  Tjenare hottrodder
  Jag undrar om du kan avslöja vart bilen står för jag bor bara 3.5 mil från Borlänge och jag skulle väldigt gärna vilja se husbilen som den står i skogen. och har ni bestämmt ett datum när den skall bärgas jag kan komma och hjälpa till om det behövs /Axel
  Bengan wrote:
  Hej!
  Skulle vara roligt o få vara med o hjälpa till med bärgningen. Funderar på om ni behöver lite virke för o palla/stötta husbilen när den bärgas. Jobbar på ett sågverk så lite virke skulle jag nog kunna ta med på kärran.
  MVH/
  Bengt Sjöman
  Torsby
  Värmland

  Ytterligare ett Pm ikväll den 9/10:

  Hotrodder wrote:
  JanneH wrote:
  Hej,
  Såg att datum är spikat – kul! Tyvärr är det precis när jag behöver ha material till Bakrutan 4 så jag behöver kunna få det snabbt för detta bara MÅSTE ju med! Funderar ev på att be min redaktörskollega Christer sticka upp och bevaka ”lyftet”. Om inte är det fortfarande OK att dokumentärfotografen fotar åt oss också? Och du och/eller Jonas kunde skriva lite?
  Såg något om att ni skulle fortsätta konversationen på ett stängt forum, jag förstod inte riktigt det. Hursomhelst så hoppas jag att jag för Bakrutans räkning kan fortsätta att ha tillgång till vad nytt som sker.
  Mvh
  Janne

  Hej!
  Givetvis kommer du få tillgång till info och det löser vi, enklast är väl om Christer kommer upp själv men om inte annat så kommer Claes ”Klassiker” att närvara. Jag kan även fota/skriva om du vill.
  Vi har i arbetsgruppen både en gemensam ”gruppmail” och ett privat forum för enkel kontakt mellan oss då vi bor på olika håll. Ideer finns att ordna en webbsida och öppna upp mer för allmänheten såfort bussen är räddad. Enda anledningen till detta hemlighetsmakeri är att vi inte vill inte röja platsen där den står för precis varenda en. Vilket givetvis kommer ändras såfort vi fått en hundra procentig koll på den.

  Jag lägger upp ditt Pm så de andra i arbetsgruppen får ta del av detta
  /Julle

  #113967
  hotrodder
  Deltagare

  Hej!
  Skulle vara roligt o få vara med o hjälpa till med bärgningen. Funderar på om ni behöver lite virke för o palla/stötta husbilen när den bärgas. Jobbar på ett sågverk så lite virke skulle jag nog kunna ta med på kärran. / Bengt Sjöman Torsby Värmland
  Hem 0560 – 139 05
  Hem mobil 073 – 048 56 23
  Jobb mob 070 – 537 17 29 06 – 15

  Hej!
  Eftersom jag bor i Borlänge så kan jag ställa upp o hjälpa till med husbilen.
  Mvh Linus Grane
  tel: 070 209 16 80

  Hej !
  Hjälper gärna till med bärgningen om den sker 10/11 som tidigare nämnts.
  Behöver dock avvika framåt 15-tiden på eftermiddagen men då kanske vi är klara?
  Skickar gärna ett PM med tid och plats om är Ni är intresserade av handräckning.
  MVH / Anders Dackemyr, Västerås, 0702-747806

  Hej!
  Jag kan förhoppningsvis medverka vid husbilshämtningen om ni behöver handräckning. Jag bor mellan Falun och Borlänge.
  Anders Jonsén
  070-296 44 82

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng