Marknadsfynd?

Forum Övrigt Off Topic Marknadsfynd?

Detta ämne innehåller 1 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av 2007-03-05 19:20.

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #15676

  kortnos
  Deltagare

  Var på en lokal gambils marknad i helgen
  tog med mig pengar bara för kaffe, för hitta saab grejor på en amerikansk bilmarknad är lika med noll, men det är alltid kul med gambilar oavsett märke.

  Vandra omkring där bland jänkerosten, då dyker en gammal klasskompis upp, ”den här vill du köpa” säger han…”saab?” tänkte jag…. ”här”….”inte möjligt” ”Vad kan det vara ett fynd nu?” Jag kommer fram till ett bord, där ligger ett hastighetsmätarhus till saab…. ”detta är till en Saaab monte carlo” skrockar ägaren, framför mig så ser jag ett hastighetsmätarhus till en sketen de lux, kortnos….. slitet dessutom. Nu anser jag inte mig själv som en expert angående gamla saabar., Jag håller oftas käften när ”saabfolk” pratar årsmodeller, skillnader och utrustning, men nu kunde jag inte hålla mig. ”Nä du” sa jag nästan hånfullt ”det där är kortnos hastighetsmätare 60-63”

  Är det säger han ”det var en monte carlo”
  ”Ja förösk sälja den som en, så får du se” sa jag.

  Han visste inte riktigt vad han prata om.( och inget ont i det, han kan ju sina jänkare i sömnen) Förmodligen så hade bilen i åtanke en 66 motor i sig o av den anledningen trodde han att det var en monte carlo eller nått, det är min enda förklaring till hans vanföreställnnig.

  Varför jag nu berättar denna enkla historia? Jo det var just för att jag fick leka expert för en sekund inför jänkerfolket.. .men ska sanningen fram så skäms jag lite för jag var så nedlåtande…jag är för snäll egentligen

  #103953

  janneh
  Deltagare

  Hehe, påminner mig lite om när jag var på väg till en pub i England tillsammans med några infödingar och vi passerade en MGF. Efter att ha beundrat bilen sa engelsmännen sinsemellan att ”Ja, MG måste väl vara någon förkortning”. När svensken (jag) hastigt hasplade ur mig min samlade kunskap om deras nationalklenod (den är inte stor men här fullt tillräcklig) föll ett antal hakor i backen… 😀

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)

Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng