Mek o Lack

Forum Övrigt Allmänt Mek o Lack

 • Detta ämne har 0 svar, 1 deltagare, och uppdaterades senast 2017-11-06 22:21 av .
Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #436708
  Torsten Partell
  Deltagare

  Hej.
  Jag blev, kanske lite av misstag, ägare till en i princip rostfri ljust blå två-dörrars 900 sedan från -88 med insprutningsmotor, ej turbo. Med 16000 mil, regelbunden service och garageförvaring sedan -94 är bilen i ett rätt bra skick förutom att tyget i innertaket lossnar.

  Bilen går som den ska förutom att kallstart- och tomgångssystemet inte tycks fungera riktigt. Mkt låg tomgång kall och alltför hög när den är varm.

  Nu funderar jag på att ta hjälp av en entusiast som kan tänka sig att ordna med diverse skönhetsfel, småfel och omsorgsfull service över vintern. Mot skälig ersättning förstås 🙂 Eventuellt kan en hellack komma i fråga om de mindre felen visar sig vara överkomliga.

  Kontakta mig gärna på tcap56 at gmail dot com om någon känner någon som kan tänka sig att lägga tid på att ordna med bilen. Jag bor norr om Stockholm men kan tänka mig att åka upp till ca 30 mil för att hitta rätt ställe.

  Mvh Torsten

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng