MHRF försäkring, hur gör man….

Forum Övrigt Allmänt MHRF försäkring, hur gör man….

 • Detta ämne har 4 svar, 4 deltagare, och uppdaterades senast 2011-06-05 15:00 av .
Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #4166
  aeroman
  Deltagare

  Hej på Er!

  Jag gick igenom min hemförsäkring och kom på till min fasa att bilen (Saab 92:a 1955 årsmodell) i garaget som jag håller på att renovera inte ingår där vid en ev brand eller liknande.
  Så nu måste jag skaffa en MHRF försäkring men jag vet inte hur jag ska gå tillväga, har laddat ner ansökningsblanketten från MHRF hemsida och där står det att man ska skicka bilder och ansökan till den klubb man är medlem i, ok tänkte jag och försökte hitta något om detta på denna hemsida men jag hittar inget.
  Det skulle vara bra att veta vart dessa kort och ansökan skulle skickas ex adress och besiktningsman, hoppas någon vänlig själ kan hjälpa mig med detta.

  /Aeroman.

  #28516
  phermansson
  Deltagare
  #28517
  Martin
  Deltagare

  Hej
  Saabklubbens försäkringsansvarige heter Christer Melwinsson. Du hittar hans kontaktuppgifter i senaste numret av Bakrutan. Jag TROR inte att det behövs en besiktning på plats när det gäller en renoveringsförsäkring, men det är viktigt med bilder på det du vill försäkra.

  När din bil sedan är klar färdigrenoverad är det dags att besikta den. Det kan jag hjälpa dig med då jag tror att jag är den besiktningsman som bor närmast dig.

  Citerar MHRF hemsida om renoveringsförsäkring.

  Renoveringsförsäkring
  Renoveringsförsäkring bör du teckna så snart du börjat renovera ett fordon. Den ersätter skador som uppkommit genom brand, stöld, översvämning, skadegörelse i samband med inbrott, glasskador och innehåller dessutom rättsskyddsförsäkring. Renoveringsförsäkringen gäller även när fordonet transporteras på trailer, på dolly eller med bärgningsbil (t.ex. till och från verkstad), men inte då det bogseras eller körs för egen maskin. Den gäller enbart då fordonet är avställt i Vägtrafikregistret. Försäkringen omfattar även delar som lämnats bort för reparation, ytbehandling eller liknande men som kommit bort eller blivit förstörda (om ingen annan ersättningsansvarig finns). Försäkringen gäller inom Sverige, men kan efter godkännande av MHRF även gälla utomlands (beroende på vilket land det gäller och på hur fordonet förvaras).

  #28526
  Melwin
  Deltagare

  Hej! Skicka papper och kort så fixar jag det åt dig. Skicka hit.

  Christer Melwinsson
  Ödesdal
  64196 Katrineholm.

  #28528
  aeroman
  Deltagare

  @Melwin wrote:

  Hej! Skicka papper och kort så fixar jag det åt dig. Skicka hit.

  Christer Melwinsson
  Ödesdal
  64196 Katrineholm.

  Hej !

  Tack för alla svaren!

  Ska fylla i pappren och skicka korten så fort som möjligt.

  /Aeroman.

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng