Min bil startar inte

Forum Övrigt Allmänt Min bil startar inte

Detta ämne innehåller 4 svar, har 4 deltagare, och uppdaterades senast av 2005-04-04 13:55.

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #12448

  micke martis
  Deltagare

  Hej.Jag har en 9000cse 2.3LTT-96.Motorn snurrar men vill inte starta,har kollat soppapumpen och DI-kassetten,dom fungerar utan problem,har även bytt tändstift och slängt i ett nytt batteri.Någon här som har några förslag på vart jag skall börja felsöka….?

  #85915

  stefan
  Deltagare

  Börja med startgas, tänder den då får den ingen bensin och tänder den inte så saknar du trots allt gnista. Då vet man iallafall var man ska fortsätta.
  / Stefan

  #85916

  enor
  Deltagare

  Det skulle kunna vara om det är vevaxellägesgivaren som strular; då får du varken soppa eller gnista (och startgasmetoden blir på så sätt lite missvisande).

  #85917

  noclaf
  Deltagare

  Samma problem har en granne till en kompis fast det är en Volvo 850.
  På den bilen är det visst något med ventiltryckarna.(Kompisens diagnos) Kör han med startmotorn är den en dj-a snurr på motorn. Han kan köra slut på ett batteri innan motorn kommer ner i normala startvarv och startar. Sen kan det dröja ett halvår innan det är likadant igen. Har visst blivit ett par gånger på en vecka också.

  #85918

  micke martis
  Deltagare

  Kanske läge att byta vevaxellägesgivaren då.Hur mycket jobb är det att byta denna om man är lagom okunnig?Kanske någon som bor i krokarna runt Haninge i Stockholm som kan det här?PM:a eller maila isf.
  Tack på förhand. mickemartis@yahoo.se

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)

Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng