Mina tappra videoförsök

Forum Övrigt Off Topic Mina tappra videoförsök

 • Detta ämne har 5 svar, 3 deltagare, och uppdaterades senast 2007-08-17 16:20 av .
Visar 6 inlägg - 1 till 6 (av 6 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #16557
  Bengt Åkesson
  Deltagare

  I väntan på att färgen skall torka i hallen inför nästa strykning så fördriver jag tiden med att knappa lite dator. Har försökt att få till så att mina gamla och nya videoklipp går att ladda ner utan allt för mycket krångel.

  Filmsnuttarna finns här!

  Vänligen respektera att detta är en testversion så gnäll inte för mycket! Sprid ej filerna vidare utan ha dem för dig själv!

  #110628
  Lustgasen
  Moderator

  Stackars 72an eller vad det kan vara :crying:

  Saabfestivalen 2007 (15 Mb)
  Haha där kom jag springande på 3:25 typ, och lite efter det, visst är det Disct bil? Kommer ihåg att den var beige och hade takräcke =)..

  Fräna filmer Bengt!

  Saab 99 Van -77

  Sekreterare och redaktör i Svenska Saabklubben

  #110651
  Bengt Åkesson
  Deltagare

  Gubben gör så gott han kan :crazy:

  /B

  #110663
  anders jensen
  Deltagare

  Jag tycker du gör att jäkligt bra jobb, Bengt. Ditt redigerande är riktigt riktigt proffsigt.

  Själv jag just på med att föra över film från racing och backe (filmat inifrån).
  Då den är filmad med gammal teknik, digitaliseras och konverteras den först men…jag skulle behöva ett bra redigingsprogram för att korta ner filmerna. Vilket använder du dig av?

  /Anders

  #110667
  Bengt Åkesson
  Deltagare

  :worshippy:

  Gubben gör så gott han kan!

  Jag kör med Windows Movie Maker som fanns med Windows i nya datorn. Jag hade tidigare både hård och mjukvara till gamla datorn för att överföra från analog till digital men den funkar inte i Windows Vista. Nu kopierar jag VHS till DVD på en kombinerad VHS och DVD videomaskin och stoppar sedan in DVD i datorn och hoppas på det bästa….

  Filerna jag lagt ut på Internet är ju av rätt dålig kvalité men det beror ju på att man vill hålla filstorleken nere pga nedladdningstiden. Skall försöka mej på att göra om det hela till ”streaming video” men då protesterar väl servern kanske. Efter 1 oktober har jag 10Gb utrymme på servern så då blir det lite annorlunda kanske.

  Det har ju blivit väldigt populärt med ”on board camera” i rally också. Dock krävs det ju speciellt tillstånd på installationen i samband med besiktning. Jag minns mina första tester med detta när min kompis körde rallySaaben på en krokig vägstump hemmavid och jag satt med videokameran, storlek modell skokartong, i händerna och filmade. Det blev en skakig färd men brölandet från Webrarna kom med i alla fall. Ännu ett belägg för uttrycket ”Ju förr – desto bättre”!

  /B

  #110670
  anders jensen
  Deltagare

  Tack för tipset Bengt. Jag hittade programmet i datorn.

  Jodå det är samma bestämelser i racing o backe, kameran skall vara monterad vid besiktning och därefter godkänns ev. montaget.

  Jag har lagt upp en filmsnutt där broder Rolf tar sig runt KK.
  http://video.google.com/videoplay?docid=-37067826499378814

  Filmen där jag tagit över styret behöver klippas i början då jag står och väntar i flera minuter innan vi blir utsläppta så det blir att testa moviemaker.

  /Anders

Visar 6 inlägg - 1 till 6 (av 6 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng