Moderatorer sökes

Forum Övrigt Off Topic Moderatorer sökes

Detta ämne innehåller 0 svar, har 1 deltagare, och uppdaterades senast av 2010-09-24 15:07.

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #22845

  phermansson
  Deltagare

  Moderatorer sökes

  Vi söker nu fler moderatorer till Svenska Saabklubbens forum.
  Att vara moderator på Saabklubbens forum är ett förtroendeuppdrag som utförs ideellt, ingen ersättning utgår alltså. Motivationen för en moderator bör istället vara en vilja att hjälpa till med att sköta forumet och därmed bidra till en trivsam virtuell mötesplats för oss som gillar gamla Saabar. Genom detta arbete får vi inte bara ett bättre internetforum utan det bidrar i förlängningen till en starkare klubb som kan göra mer för att bevara våra kära bilar.
  Arbetsuppgifterna består i huvudsak av följande:
  -Följa diskussionerna på forumet och vid behov tillrättavisa medlemmar enligt gällande regler samt flytta/radera opassande inlägg.
  -Hjälpa medlemmar som önskar ändra i sina inlägg.
  -Ha regelbunden kontakt med övriga moderatorer och webmaster samt följa och delta i dessas moderatorrelaterade diskussioner.

  Vad krävs av dig som moderator?
  Du ska vara en regelbunden forumbesökare med bra rykte och hög integritet. Du ska ha viss datorvana för att kunna hantera de uppgifter som förekommer som moderator, dessa är dock relativt enkla att lära sig. Eftersom detta är ett forum som drivs av Svenska Saabklubben är det även ett krav att du är medlem i SSK.

  Vi kommer att ta emot anmälningar till och med midnatt den 17 oktober och sedan göra ett urval. Detta urval kommer att ske av befintliga moderatorer i samråd med webbmastern och under överseende av klubbordföranden.
  Ansökningar skickas via PM till webmaster.

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)

Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng