Motioner / förslag till årsmötet

Forum Klubbinformation Styrelsen informerar / Hemsidan Motioner / förslag till årsmötet

 • Detta ämne har 0 svar, 1 deltagare, och uppdaterades senast 2008-01-03 15:53 av .
Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #17273
  goran sahlen
  Deltagare

  Hej!

  Det är ännu ett par långa månader kvar till årsmötet i Trollhättan, men från styrelsen skulle jag vilja påminna om följande:

  Har ni ett förslag på aktivitet, en saabrelaterad verksamhet ni brinner för eller en bra idé som ni tycker att klubben borde engagera sig i så skriv en motion/ett förslag och skicka in den till styrelsen! Ni kan skicka per mejl till sekreteraren (@saabklubben.com”>ssk@saabklubben.com) eller vice sekreteraren (@saabklubben.com”>vsekr@saabklubben.com) eller via vanligt brev förstås.

  Jag behöver väl inte säga att jag hoppas att det inkommer sådana förslag också rörande de ämnen som har orsakat så mycket diskussion under föregående säsong, alltså projekt Saab 92H och annat ”hett” som kanske inte fungerat så bra under året som gott. Men nu blickar vi framåt och tar nya tag under 2008! Hör av er!

  Göran Sahlén
  vice sekreterare

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng