Motorcykel i motorrummet ? 9-5 2,0 -03 ca 22"mil manuell låd

Forum Modellspecifika forum OG9-5 Motorcykel i motorrummet ? 9-5 2,0 -03 ca 22"mil manuell låd

 • Detta ämne har 1 svar, 1 deltagare, och uppdaterades senast 2013-10-19 17:31 av .
Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #7771
  patlon00
  Deltagare

  Har ett ljud som liknar trasigt hjullager framifrån i bilen. Är helt hastighets relaterat, i +100km/h låter det mer som en motorcykel i motorutrymmet. Hissade upp bilen på lyften och lät gå på 2vxl och lyssnade med stetoskop på hjullagerna fram men hittade inget onormalt. Stödlagret till mellan drivaxeln murrade ordentligt. Bytte stödlagret men oljudet kvarstår. Nu har jag fått ett tips om att det kan vara pinjong lagret/lagren i vxllådan som är kass….. Är det någon som har en ide om vad det kan vara eller har råkat ut för något likn. Just nu känns det som att köra till det rasar men det brukar ju rasa vid helt fel tillfälle…..

  #60289
  patlon00
  Deltagare

  Nu är det löst…vågade inte vänta på haveri då det börjat låta riktigt illa. Så jag bytte det som var enklast h-hjullager.
  ett tips om att murrar det i fjädertallriken när man snurrar på hjulet så är det lagret. Och det gjorde det på höger sidan.
  Nu är det bara att vänta på nästa grej som ska gå sönder…

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng