Muller har tröttnat på Dagens Industris skriverier

Forum Övrigt Allmänt Muller har tröttnat på Dagens Industris skriverier

Detta ämne innehåller 2 svar, har 3 deltagare, och uppdaterades senast av 2010-08-11 13:09.

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #22621

  Bengt Åkesson
  Deltagare

  Som de flesta säkert upplevt har Svensk press i allmänhet och Dagens Industri i synnerhet skrivit en hel del negativa artiklar om Saab den senaste tiden. Mestadels har det varit spekulationer och rena felaktigheter om än det ena och än det andra.

  Nu har Victor Muller tröttnat på detta och har skrivit en press release ang Dagens Industri

  Auto Motor & Sport kommenterar

  Skall bli intressant att se vad det leder till.

  /B

  #161241

  bladde
  Deltagare

  Ingen idé att läsa tidningar längre, kan ju lika gärna läsa Ding-ding värld.

  #161242

  timo m
  Deltagare

  Utan att känna vare sig Muller eller Antonov, än mindre deras (eventuella) förehavanden måste jag säga att Muller gör rätt just när det gäller Di. Jag har egen erfarenhet (med direkt egen kunskap om sakläget) från några tillfällen när Di spekulerat, drivit egna kampanjer och ibland rent förtal. Det kostar ju inte tidningen något alls. Och tramsjournalistik är mycket billigt för tidningen att producera jämfört med vad seriös journalistik kostar. Jag har därför sedan länge slutat prenumerera – och läsa tidningen. Jag anser att Di befinner i samma liga som kvälls- och skvallerpress. Helt OK att läsa skräp. Men skräp blir inte mer relevant för att det trycks på rosa papper. Nu har SAAB luft under vingarna. Tänk om vi svenskar samfält kunde tro på sådant som sker inom landets gränser någon gång 😉

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)

Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng