Mysteriet med Kanal 5:s Motorjournalen är löst.

Forum Övrigt Off Topic Mysteriet med Kanal 5:s Motorjournalen är löst.

Detta ämne innehåller 0 svar, har 1 deltagare, och uppdaterades senast av 2006-03-16 01:10.

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #13951

  anonymous
  Deltagare

  Postat: 2006-03-15 13:16 Rubrik:  Visste inte ens att det fanns ett forum på T.V:s sida. Man surfar för lite, alltså. Nå, det här ämnet rör ju mig i högsta grad och kan meddela att det var givetvis K5:s beslut att lägga ner MJ. Inte mitt, har naturligtvis inget att säga till om på det planet. Men personligen skulle jag gärna ha reviderat programmet och fortsatt göra motor-TV enligt någorlunda samma recept, men har också förståelse för kanalens policy. Vi passade helt enkelt inte in i programutbudet. Fel målgrupp, fel tittare.
  Varumärket vilar enligt K5, men för mig och resten av redaktionen är realiteten en annan. Programmet är nedlagt och vi får söka oss andra sysselsättningar. Självklart vill jag gärna fortsätta inom mediet och jag hoppas att möjligheten snart kommer igen.
  Som motorist kan du snart se Joppe i programmet ”Motoristen”(eller var det ”Motorist”?) i SVT, vet inte exakt vad det kommer att innehålla men Joppe är alltid underhållande.

  I övrigt får jag tacka för ordet och säga att var ju trevligt med ett Teknikens Värld-forum.
  _________________
  Peter Sundfeldt

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)

Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng