Nya hjulbultar

Forum Modellspecifika forum OG9-5 Nya hjulbultar

 • Detta ämne har 1 svar, 1 deltagare, och uppdaterades senast 2019-04-16 14:14 av .
Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #458219
  Martin
  Deltagare

  Hej!

  Något oklart om det är rätt ställe att placera frågan, precis vad det här med OG9-5 står för vet jag inte riktigt, men min bil är en 9-5a iaf.
  Vid bytet till sommardäck noterade jag att några av mina hjulbultar ser väldigt försvagade ut och en gick till och med av. Jag tänker mig därför att skaffa mig en uppsättning nya. Eftersom bilen sett bättre dagar och inte riktigt är värd upprustningen så ser jag heller ingen fördel med att satsa mer än nödvändigt på nya delar.
  Det är för mig dock lite oklart exakt vad jag ska ha för dimension på mina bultar.

  Det gäller alltså en Vector sportkombi från -04
  9-5 (I) mk2 Kombi, 2.3 TURBO

  Var hittar jag rätt bultar till rätt pris? Vad behövs för information som jag inte redan lämnat för att kunna svara på frågan?

  #458220
  Martin
  Deltagare

  Exempelvis dessa: 33-3309 (https://www.biltema.se/bil—mc/styling/exterior-styling/hjulbultar-10-st-2000019202) på feltema. De har gänglängden 28mm men jag tycker mig ha hittat information om att de i original är 26mm. Gör dessa extra 2 mm något eller kan jag använda dessa?
  Eller ska jag ha några andra?

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng