Personlig fordonsstatistik?

Forum Övrigt Off Topic Personlig fordonsstatistik?

Detta ämne innehåller 0 svar, har 1 deltagare, och uppdaterades senast av 2010-06-24 11:43.

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #22407

  bobak
  Deltagare

  Hej alla,

  Manga kan tycka att detta är SPAM, och jag ber redan nu ursäkt för detta.

  Jag vill bjuda in er alla motorintresserade till en nytänkande webbsida som tillåter er att hålla koll på alla fordonsrelaterade utgfiter! Motostat.se är en kombination av en bränsleförbrukningskalkylator och en bildagbok. Med ett konto på Motostat.se kan du spara all information rörande ditt fordon! Webbservicen kommer även att hjälpa dig genom att påminna om kommande underhålls aktiviteter till din bil! Utöver detta kan du dessutom jämföra din fordons prestanda med andra användare (ocksa från andra länder) samt överblicka hur statistiken över olika bilmodeller ser ut.

  Motostat är ett relativt nytt webbservice men växer varje dag med nya användare från hela Europa. Det är en betydligt bättre lösning än Spritmonitor.de

  För intresserade finns det tillgängliga olika typer av signaturer som visar fordonets bränsleförbrukning:  Kan användas på alla bilforum.

  Snart lanserar vi även den mobila versionen av våran tjänst med mera kommer vi att börja samarbete med olika bilklubbar och bilföreningar.

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)

Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng