personliga pm

Forum Övrigt SSR personliga pm

Detta ämne innehåller 8 svar, har 5 deltagare, och uppdaterades senast av 2010-09-10 12:22.

Visar 9 inlägg - 1 till 9 (av 9 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #22757

  ove jonsson
  Deltagare

  Tja, blir sur när man skickar pm till personer här på klubben med en vänlig fråga men inte får något svar tillbaka, ändå ser man att personen är inne här då och då. Lite vänlighet är väl inte för mycket begärt , eller?

  #162133

  emul
  Moderator

  Om man tittar i sitt skickade pm kan man för övrigt se om personen i fråga öppnat meddelandet eller ej. Har den man skickat det till inte läst det står det ”Oläst” i botten på meddelandet.

  #162134

  ove jonsson
  Deltagare

  Det står oläst av: ingen, vilket innebär? tycker det står så på mina tidigare skickade pm också men då fått svar. Jag hoppas jag har fel angånde svar på personliga pm, annars tycker jag det är tråkigt om inte svar ges på dessa.

  #162135

  berra_bus
  Deltagare

  Jag kollade igenom mina meddelanden och det verkar som att personen du skickat till har läst det står det ”Oläst av: Ingen”. Har personen inte läst/öppnat meddelandet står det ist för ingen personens nick.
  Tex har jag skickat det till dig och du inte öppnat det står det ”Oläst av: Ove Jonsson”

  #162136

  phermansson
  Deltagare

  Jo så ska det fungera.
  När man har fått ett nytt PM ska det blinka ett kuvert vid länken ”Min sida”, men det är inte alltid det fungerar tyvärr. Sen kan det ju hända att man läser, tänker att man ska fundera på saken och svara senare och helt enkelt glömmer bort det hela…

  #162140

  fredrik.a.
  Deltagare

  är också med om att inte få svar fast det är läst ibland, lite lätt iriterande!

  #162143

  ove jonsson
  Deltagare

  Jag hoppas på personen jag avser snart hör av sig fast han har fått minst två personliga PM som han inte svarat på, trots att han med största sannolikhet har ett svar till mig. Till Fredrik.A. Hjorted, Västervik, du är inte i behov av någon servicepärm till SAAB 95,96 och SPORT årsmodell 1965-? köpte en pärm på tradera i tron att det var som det stod i rubriken, Servispärm till V4, men, se det var det inte, var ett fåtal sidor om v4an men inte mer.

  #162217

  fredrik.a.
  Deltagare

  det kan det absålut va, skicka gärna ett pm om vad du vill ha för den!

  #162338

  phermansson
  Deltagare

  Ytterligare ett problem kan vara att man har fel epost angiven och därmed inte får ett meddelande om att man har ett nytt PM. När man har en ogiltig epostadress i sin profil studsar mailen tillbaka till mig, och det händer väl en eller ett par gånger i veckan.

Visar 9 inlägg - 1 till 9 (av 9 totalt)

Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng