POR 15 mot rost

Forum Övrigt Off Topic POR 15 mot rost

Detta ämne innehåller 1 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av 2006-10-18 08:27.

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #14974

  janneh
  Deltagare

  Har införskaffat ett nytt, amerikanskt preparat som enligt tidningen Gör det själv verkligen ska funka att måla på rostporig yta utan att det börjar rosta igen efter ett par månader. POR 15 som produkten heter säljs som ett startkit med specialförtunning, primer och själva rostskyddsfärgen som påminner lite om zinkbaserade grundfärger. Har testat det på rostfläckarna på vår gamla Volvo och håller det vad det lovar får det bli det på Tant Brun (vår 96:a som tyvärr inte bara är brun i lacken…) också. Men billigt är det förstås (?) inte, 260 kr för startsetet med en pytteburk färg. Återkommer med rapport om hur det funkar. Har någon annan testat detta?

  #99301

  bluesman
  Deltagare

  Läste inslaget om Por15 och ser fram emot att höra hur det fungerar, som sagt så är det inga billiga grejer men funkar det så är det naturligtvis värt några extra kronor.
  Dom säljer även lite andra produkter som kan vara intressanta.

  Länk till Por15 hemsida : http://www.por15.se/

  Mvh

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)

Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng