RallySaab på Elmia i påsk…

Forum Övrigt SSR RallySaab på Elmia i påsk…

Detta ämne innehåller 3 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av 2005-03-31 20:38.

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #12416

  roger
  Deltagare

  Hej.. Ska ni till Elmia i påsk på Bilsport Performance & Custom Show? Jag finns där fredag och måndag hela dagarna samt halva lördagen och min kawazakigröna Veteran V4:a är faktiskt med, ja om dom nu släpper in den det vill säga, man kan aldrig veta.. Är ni där så kom fram och prata lite rally.. Jag står i Bilsport-Börsens monter som Bilsport RallyCup ska fylla med rallyevenemang..

  Pressrealesen såg ut så här för en dryg vecka sen… Mvh Roger

  Grussäsongen i Rally startar i Påskhelgen på Elmia.!!

  I påskhelgen så finns Bilsport RallyCup representerade på Bilsport Performance Show och gör reklam för rallysporten i tidningen Bilsport-Börsens monter, och det är ett digert program i montern, se nedan.

  Under den kommande veckan så kommer du att varje dag kunna läsa en fråga ca kl 21.00 på Bilsport RallyCups hemsida, http://www.bilsport-rallycup.com där det första rätta inmailade svaret som är komplett med namn och adress vinna 2 fribiljetter, vi lottar alltså ut 10 fribiljetter under veckan som kommer. Så håll koll och häng med.! Vad händer då under dom fyra mässdagarna?

  Långfredagen:

  10.00 öppnar mässan och på plats finns rallysystrarna Linda & Carina Hugosson från Ryds MK, dom finns i montern under alla dagarna. Roger Rooth, representant för Bilsport RallyCup finns i montern under hela dagen.

  12.00-16.00 så finns co-driver SM-Guld medaljören från 2004 i N3 och notskrivaren Anders Martinsson i montern och svarar på alla dina frågor om noter, så passa på och få lite råd och tips.

  12.00-16.00 kan du även träffa Thomas Jansson, Smålands Bilsportsförbunds utbildningsansvarige som svarar på alla dina frågor om ”hur blir man förare, codriver eller funktionär?” Så passa på att fråga allt du vill veta.

  18.00 stänger mässan.

  Påskafton:

  10.00 öppnar mässan.

  12.00-16.00 finns J-RM ledaren i Grupp H, Henrik Karlsson & Henrik Adamsson Ryds MK i montern på besök och svarar på frågor.

  12.00-15.00 är det dags för alla dina tekniska frågor om Rally & Rallycross, för då gästar SBF:s Tekniska Kommitténs Gert-Ove Pettersson oss och passa på med alla dina funderingar om teknik och regler.

  18.00 stänger mässan.

  Påskdagen:

  10.00 öppnar mässan. Johan ”Jojje” Svensson, representant för Bilsport RallyCup finns i montern under hela dagen.

  12.00-16.00 18-årige Johan Karlsson & Mattias Gustavsson Vetlanda RRC som är uttagna till SBF:s junioruppföljning är på besök i montern

  12.00-16.00 Landslagskaptenen i Rally, Anders Dawidson är på plats samtidigt som sin adept Johan Karlsson och svarar på frågor om SBF:S Juniorsatsning.

  18.00 stänger mässan.

  Annandag Påsk:

  10.00 öppnar mässan. Roger Rooth, representant för Bilsport RallyCup finns i montern under hela dagen.

  12.00-16.00 Har vi celebert besök, Rallyutskottets Ordförande Janne Rydh finns i montern och diskuterar rally med er.

  16.00 stänger mässan.

  Vi ses på Bilsport Performance Show i Påsk!

  // Bilsport RallyCup

  #85799

  roger
  Deltagare

  Hejsan…
  Då var man hemma igen och resultatet blev inte så lite förvånande, en 2:a plats i klassen ”Old Race Car” och en stor pokal, ja jisses, det var inte vad jag hade räknat med.

  #85800

  saab car museum
  Deltagare

  Med Korsinsug och dubbeblås är du alltid en vinnare, även om du kom 2:a denna gång!

  Gratulerar!

  Med Vänlig Hälsning
  Peter Bäckström
  Saab Car Museum

  #85801

  roger
  Deltagare

  Hej Peter..
  Tackar för det, förhoppningsvis så kommer det upp lite bilder från helgen, några finns på motorsport4sale.com redan.. Klicka här för Motorsport4sale.com>>

  Mvh Roger

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)

Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng