Riktplaning Sthlm?

Forum Övrigt Allmänt Riktplaning Sthlm?

Detta ämne innehåller 2 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av 2005-05-06 11:42.

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #12572

  jureit
  Deltagare

  Nu är det visserligen inte Herrgårdsracern som behöver åtgärdas, men jag tänkte att detta ämne är ju märkesoberoende så det kanske kan få slippa igenom här ändå.

  Behöver riktplana en topp och jag vill ha tips på något bra ställe i Sthlmstrakten som jag kan vända mig till. Bra i det här fallet = inte 3 veckors väntetid och skälig betalning.

  Gör inget om det ligger på södra sidan men det är inget krav på något vis.

  Tacksam för svar.

  Nu ska jag ut och skruva och gudars vad jag önskar att det vore Herrgårdsracern! Så enkelt det skulle vara då

  #86582

  kaparn
  Deltagare

  Allmekan i Norrtälje? Lite långt att åka för en nollåtta kanske ( Dom brukar tycka att allt över tio minuters resväg är för långt men sitta i kö i timmar det är inga problem) han brukar kunna fixa sånt här snabbt även om han brukar gnälla lite.

  #86583

  jureit
  Deltagare

  He, he, i så fall är jag dålig 08:a. Här används bilarna till det de är gjorda för: KÖRAS.

  Köer däremot hatar jag. Och när ämnet ändå är uppe så kan jag passa på att berätta att jag efter 7 år i 08:land fortfarande räknar avstånd i mil – inte i tid. Det brukar innebära att jag kommer konstant för sent då det inte finns köer i min föreställningsvärld när jag ska passa en tid.

  Men jag antar att jag kan knappast begära att de ska fixa toppen medan jag väntar (?), så då blir det 2 turer Tyresö-Norrtälje och då blir det både en del mil (tid o pengar) och risk för köer. Så om någon har något tips på ett ställe närmare så är ju inte det fel. Att jag vill ha tips och referenser beror på att det helt enkelt känns bättre. Har blivit rejält besviken ett par gånger tidigare när jag bara gått via Gula Sidorna.

  (Samtidigt lockar det ju med en mekanisk verkstad som gnäller över jobben som kommer in genom dörren. ”Allgurun” jag använde mig av förr skällde alltid ut en efter noter för att man hade mage att komma dragandes med gammal skit och att det var omöjligt att fixa till. Först när man var på väg att vända på klacken så skrattade han till och sa att ”lämna skiten här då och kom tillbaka om en timma så ska jag se vad jag kan göra”. Perfekt resultat jämt.

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)

Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng