Saab 9-5 POLISBIL 185HK 2003

Forum Sälj/Köp Bilar, säljes Saab 9-5 POLISBIL 185HK 2003

 • Detta ämne är tomt.
Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #501137
  Hampusp
  Deltagare

  Saab 9-5 2003 19XXX mil besiktigad till 2023-10-31 Motorvärmare. Batteriladdare, bensinvärmare.
  Ny turbo sedan förra året. powerflex bussningar i subbframe. Vid 147794 fick den ny kedjesats, och renoverad topp då bilen gått varm. Näst intill all dokumentation om inköp och service/reparationer finns kvarbevarad.
  Bilen har läderklädsel, vilket är mycket ovanligt för polis Saabarna. Jag har monterat på polisdämpare fram och bak, då bilen från början varit en krimbil med lite snålare utrustning, hasplåt även det eftermonterat. Säljes då jag tyvärr inte har plats för bilen längre, AC behöver ses över förmodligen läckage. Fullt fungerande triptrack, och övrig utrustning fungerar fint (komradio burkar behövs för att få igång komradio), inspelningsmöjligheterna saknas för triptrack, nej man får inte använda varken siren eller blåljus på allmänväg eller låssas vara polis. Bilen är mer eller mindre ett rullande museum då mycket av det som finns i bilen var specialbeställt av ANAspecialbilar, årsmodellen är den sista med trähurts för combi. Denna hurts beställdes ifrån Karlsson snickeri & snide och är handgjord. Finns mycket historia att berätta om varje enstaka inredningsdetalj i bilen som du säkert märker REG: T,X,A 4….5….1
  Kontakt på FB eller mail trumpen@hotmail.com, alternativt lämna ditt nummer i kommentarerna så återkommer jag.
  75,000

  • Detta ämne redigerades för 1 vecka, 4 dagar sedan av .
  • Detta ämne redigerades för 1 vecka, 4 dagar sedan av .
  Bilagor:
  #501159
  mr ems
  Deltagare

  COOL !

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng