Saab 92/93 Original tillbehör bäddsats (farbik) med beskrivning 1958.

Forum Sälj/Köp Delar, säljes Saab 92/93 Original tillbehör bäddsats (farbik) med beskrivning 1958.

 • Detta ämne har 0 svar, 1 deltagare, och uppdaterades senast 2016-01-05 11:43 av .
Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #384007
  tofser
  Deltagare

  Ärvt en bäddsats av min Morfar som han använt extremt sparsamt (om ens) i sin 93B på femtiotalet. Sedan dess har den legat på yttervinden och ej åldrats märkvärt. Består av lackade bitar med tryckta siffror på för att matcha ihop. Har även tillhörande beskrivning som också är i mycket gott skick om än på ngt nött paper med en vikning på mitten och håltaget på bägge långsidor för A4.

  I mina ögon är detta så gott som NOS fabrikstillverkat tilbehör med en god dos nykänsla vid sidan om lite patina. Tänkte att det finns säkert någon med en bil i samma skick och som har samma sinne för bevarande som min Morfar där denna sats kan få ett nytt hem.

  Svår för mig att värdera, de sentimentala värdet är högt för mig och jag säljer den mest för att den bara kommer ligga på hyllan hos mig, prisidé kring en tusenlapp? Synpunkter på de och bud mottages gärna men helst på tel lr mail då jag lättare nås där. Finns runt Norrtälje och bör gå att skicka säkert för nån hundralapp eller två.

  Lyckades inte få upp bilderna men dessa kan mailas vid intresse.

  0702202406
  rabbojens@gmail.com

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng