Saab 92:or sökes!

Forum Klubbinformation Träffar & andra aktiviteter Saab 92:or sökes!

 • Detta ämne har 0 svar, 1 deltagare, och uppdaterades senast 2016-06-30 16:43 av .
Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #399372
  cljo
  Deltagare

  Hej Saabvänner!

  Jag är på jakt efter Saab 92:or till den Internationella Saabträffen i augusti i Linköping. Vi behöver bilar att ställa ut – på en historisk plats!

  Låt oss tillsammans hylla denna förnämliga svenska industriprodukt genom få ihop så många 92:or som möjligt. Kanske kan vi täcka in alla årsmodeller? Platsen den klassiska ”Terrassen” intill Saab AB:s gamla huvudentré Just precis: den plats där den första 92:an premiärvisades för världen!

  Vi ska bygga en liten utomhusutställning för vår gäster och vi ska försöka lokalisera den EXAKTA plats i huset där detta historiska ögonblick ägde rum. En plats som givetvis ska utnämnas till världsarv.

  Framför allt ska vi träffas, hänga lite och prata Saab 92 – den modell som lite för ofta – och oförtjänt – hamnar i skuggan av Saabar med fler cylindrar än två. Och blir vi tillräckligt många så gör jag gärna ett reportage i Klassiker, senaste gången det var 92-bonanza (se bild) var på 1900-talet. Det är alltför länge sedan.

  Lördag 13 augusti i Linköping, 8.30-16. Om du som läser detta har en 92:a och vill vara med: mejla claes.johansson at klassiker.nu så får du om en vecka eller så lite mer info via mejl.

  Har du ingen 92: sprid, dela – tipsa mig!

  Tacksam för er hjälp.

  Claes Johansson,
  Saabvän på Klassiker

  • Detta ämne redigerades för 3 år, 7 månader sedan av .
  • Detta ämne redigerades för 3 år, 7 månader sedan av .
  Bilagor:
Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng