ANNONS EJ AKTUELL LÄNGRE.

Forum Sälj/Köp Bilar, säljes ANNONS EJ AKTUELL LÄNGRE.

 • Detta ämne har 1 svar, 2 deltagare, och uppdaterades senast 2016-10-11 21:42 av .
Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #418921
  lovisam
  Deltagare

  Skänker bort vår veronagröna SAAB 99 -74 mot att den förs bort.

  Önskar bli av med vår (en gång så fina) bil – som har skänkt oss glädje och tagit oss på diverse utflykter (se bild 1), badturer och mer och mindre seriösa filminspelningar – men som sedan en bra tid tillbaka har slutat gå och numer ger oss dåligt samvete, lätt ångest och orimligt bortträngningsbeteende. Varför den inte går kan vi inte svara på då vi egentligen inte vet ett dugg om bilar, men eventuellt har det med bränsletillförseln att göra. Möjligen har ytterligare fel uppstått då den har stått avställd utomhus ett par år (se bild 2). Med rätt kunskaper och omsorg, allt som vi saknar, kan den nog bli pånyttfödd, eller åtminstone plockas på reservdelar.

  Utöver att bilen inte går finns andra skavanker som bl.a. rost över framför allt ena hjulhuset, hål i expansionskärlet (vi har ett ”nytt” som följer med bilen), rasat innertak, lös låskolv etc. Mer info fås vid visat intresse.

  Det hade varit väldigt kul om någon som är kunnig och har mycket tålamod och kärlek kunde ta sig an bilen, för innerst inne älskar vi bilen, även om den nu mest väcker känslor som ilska och uppgivenhet.

  Med bilen följer ett expansionskärl som det inte är hål på, samt servicedokumentation med stämplar från den allra första ägaren som hade bilen i en massa år.

  Bilen finns i Göteborg. Eftersom startmotorn inte går igång kan den inte bogseras bort.

  Vänligen Moa och Rasmus

  • Detta ämne redigerades för 3 år, 4 månader sedan av .
  • Detta ämne redigerades för 3 år, 4 månader sedan av .
  • Detta ämne redigerades för 3 år, 4 månader sedan av .
  Bilagor:
  #418970
  FlyGordon
  Deltagare

  Är ev intresserad av att rädda den från skrot men skulle gärna vilja veta mer eller ännu bättre komma förbi å kika på den.
  Mvh Gordon
  Tel 0705485701

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng