Saab samlare

Forum Övrigt Allmänt Saab samlare

Detta ämne innehåller 0 svar, har 1 deltagare, och uppdaterades senast av 2010-08-22 01:49.

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #22661

  per tjarnstrom
  Deltagare

  Hur har vi det med Saab samlare i detta avlånga land – eller utanför?

  Funderar själv sen några dagar tillbaka på att satsa på gamla 900 då jag får jobb, varför dra p sig lån och sånt på bilar som kostar 30-60.000 och i princip faller i värde med den summa man betalar i amortering.

  Nej då köper jag mig hellre en 900 av det gamla snittet, min mor har ladugården full med prylar så där kan man nog hitta lite grejer, får man råd sen köper man en till Saab – plocka delar av kanske, sen köper man ytterliggare en som andrabil om den ena strular så då klarar man sig ett tag.

  Sen kan det ju alltid dyka upp en veteran också i bra skick som man gärna tar med sig på kajträffarna på sommarn med motorhistorikerna.

  Men tro hur många Saabar man kan samla på sig – får ju dock inte gömmas bakom ladugården och rosta sönder förstås…….

  Om man nu skulel bli ägare av ytterliggare en Saab kanske man ska ge sig på att plocka ner en och gå igenom den grundligt och se till så allt är i perfekt skick, totalt rostfri o.s.v.

  För det första lär man sig att skruva Saab för det andra kanske en fin bil kan bli ännu finare om man senare kan hålla den i toppskick sedan då den även är välkommen på veteranträffarna, vet att det finns många 90or bl.a. på Blocket med väldigt låga miltal.

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)

Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng