Saab V4

 • Detta ämne har 2 svar, 2 deltagare, och uppdaterades senast 2003-12-18 13:49 av .
Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #10062
  david einarsson
  Deltagare

  Hej!
  Vad är rimligt att ge för en V4:a som är renoverad och har haft 2 ägare tidigare. Jag vet inte miltalet på den jag är intresserad av, men vad ska man ungefär vara beredd på att ge?

  MVH
  David

  #72033
  christer json
  Deltagare

  Du får nog omformulera den frågan till: Vad är jag beredd att ge?
  Det är trotts allt så att du som köpare måste bestämma vad du är beredd att ge då säljaren med största sannolikhet vill ha ut så mycket som möjligt.
  Så hur bra renoverad är bilen? Vilken årsmodell är det? Är det någon speciell modell eller har den något speciellt tillbehör? Läcker den olja? Är den besiktigad? o.s.v.
  En renovering är dyr om den utförs helhjärtat, precis som trimning, priserna tycker jag varierar men man verkar få en hygglig bil för 20-25 tusen. Men du hittar bruksare runt 5-6 så vad vill du ge?

  /CJ

  #72034
  david einarsson
  Deltagare

  OK… Detta ex låg på 13.000 kr, dock var den redan såld. Det är klart, man måste titta på varje enskilt fall men nu har jag iaf en uppfattning.

  MVH
  David

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng