SAABs Tjänstebilar

Forum / Övrigt / Allmänt / SAABs Tjänstebilar

Forum / Övrigt / Allmänt / SAABs Tjänstebilar

  • Författare
    Inlägg
    • maj 3, 2012 at 14:44 #6093

      Idag när jag åkte på väg 26/47 fick jag till min stora glädje se en lastbil lastad med 10 st.Saabar,för ovanlighetens skull valde jag faktiskt att stanna kvar bakom denna lastbil,var ju bara tvungen att titta närmare på dessa bilar.
      Självklart skulle glädjen varit helt obeskrivbar om detta nu varit helt nytillverkade bilar och att tjänstebilarna istället fått stanna kvar hos dem anställda i Trollhättan.
      Jag fick veta en del när jag kontaktade Norléns Transport i Uppsala som har uppdraget att hämta dessa bilar och transportera dem till Carlqvist bil i Tingsryd och andra köpare i landet.Bäst att hålla ögonen öppna för de ska köra fler vändor .
      http://www.carlqvistbil.se/Specialerbjudande
      Han som har hand om transporterna undrade om jag “ville ha ett lass? :AP :CE
      “Jaa,tack hur låång avbetalningsplan kan vi göra? Och tar du två gamla 900:or tills jag hittar ett jobb…” 😉
      Men,förresten dem kan jag inte skiljas ifrån 😥 (Måste ha någon Saab från tiden före -93) /Ann

        maj 3, 2012 at 17:55 #40406

        Sedan årsskiftet har det just tjänstebilar kommit ut till handlarna. Det är som jag fått det förklarat det auktioner som bilförsäljarna ropar in sedan går bilarna iväg. Svårt att motstå en bil med tidigare ägare Saab Automobil ….. Hade varit bättre om de hade varit kvar i Trollhättan men nu är det som det är 😥

          maj 3, 2012 at 19:32 #43110

          Tittar varje gång jag möter en biltransport och drömmer/hoppas. Och jag såg en med Saabar häromveckan, kände som er andra…

        • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.