SaabsUnited.com flyttad till Saabklubben

Forum Klubbinformation Styrelsen informerar / Hemsidan SaabsUnited.com flyttad till Saabklubben

 • Detta ämne har 0 svar, 1 deltagare, och uppdaterades senast 2016-07-02 14:57 av .
Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #399426
  Jonathan
  Deltagare

  Vill kort informera er här också att hemsidan SaabsUnited nu har flyttats till Saabklubbens nätverk med hemsidor. Den hemsidan använder samma tekniska plattform (WordPress) som oss och vi delar nu bl a på samma databas över användare, teman, funktioner m.m. Detta avlättar avsevärt hanteringen av SaabsUnited.

  Om ni vill läsa mer om flytten så rekommenderas följande inlägg: http://www.saabsunited.com/2016/06/welcome-to-saabsunited-com-at-saabklubben.html

  Saabklubben har tagit över SaabsUnited dels för att bevara dess arkiv, som har ett historiskt värde för Saabentusiaster över hela världen, samt dels för att fortsätta driva och utveckla sidan. SaabsUnited har ordinarie skribenter, men vi vill även få in bidrag från Saabgemenskapen. Tanken är att det ska bli en internationell samlingsplats med allt från nyheter och krönikor till reportage och bilder från träffar, projekt osv.

  Även om vi heter ”Svenska” Saabklubben så är 10 % av våra medlemmar inte från Sverige. Med SaabsUnited når vi desto fler internationella Saabentusiaster.

  Ni som läser detta är givetvis även välkomna att bidra till SaabsUnited, om ni så önskar. Det enda är ju att man behöver skriva på engelska samt att det ska vara Saabrelaterat. Mer information, med instruktioner för detta, finns här: http://www.saabsunited.com/2016/07/contribute-to-saabsunited.html

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng