Saabvisionen

Detta ämne innehåller 5 svar, har 3 deltagare, och uppdaterades senast av 2015-12-16 14:28.

Visar 6 inlägg - 1 till 6 (av 6 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #375333

  zportbilen
  Deltagare

  Jag verkar inte ha tillgång till Saabvisionen. Har försökt både med min medlemsinloggning och användarnamn/lösenord från Bakrutan. //Medlem 5566

  #375345

  Jonathan
  Deltagare

  Detta fel berör inte enbart dig, utan är ett generellt fel. Saabvisionen-filmerna finns kvar, men de vill inte visas ordentligt på vår hemsida. Vet inte varför detta skett, men ska se till att undersöka och åtgärda det. Återkommer här när det är löst.

  #375574

  Jonathan
  Deltagare

  Nu fungerar Saabvisionen för samtliga inloggade medlemmar.

  #375626

  zportbilen
  Deltagare

  Toppen!

  #383127

  djungeltrumman
  Deltagare

  Får ursäkta att jag lyfter en gammal tråd men jag kan inte se filmerna om ”Saabvisionen”. Första filmen om förgasaren till V4 är inga problem men övriga visas som svarta textrader som inte går att klicka på. Jag är inloggad med mitt alias och dito lösenord. Innehållet ser likadant ut vare sig jag är inloggad eller inte. Kan inte se var jag i så fall skulle kunna logga in med mitt medlemsnummer eller använda detta för någon typ av aktivering et.c.

  Bästa hälsningar
  Johan – Medlem 5853

  #383131

  Jonathan
  Deltagare
Visar 6 inlägg - 1 till 6 (av 6 totalt)

Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng