SÅLD – Sonett V4 -68 (Renoveringsobjekt)

Forum Sälj/Köp Bilar, säljes SÅLD – Sonett V4 -68 (Renoveringsobjekt)

 • Detta ämne har 0 svar, 1 deltagare, och uppdaterades senast 2017-10-28 10:12 av .
Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #436315
  emul
  Moderator

  Har du inget att göra kommande vintrar? Skaffa dig nåt att göra!

  För drygt 10 år sedan när jag var ung, dum, student, singel, barnfri, husfri och sportbilssugen importerade jag två Sonetter från USA. Säljer nu den ena, en rostig -68!

  Bilen har full historik inklusive att bilen var den första Sonett världens största Sonettsamlare köpte, rånmord och oljefält. Utbytt motor till en 1700 i samband med race mot en Camaro tidigt 70-tal, en kolv ska ha tittat ut genom blocket i samband med detta.. Bakrutan trasig. Enstaka småsaker saknas. Står på vanlig TT-fälg. Inredningen behöver göras om men bitar finns för mallning till allt.

  Bilen kräver en helrenovering. Antingen gillar du som köper bilen verkligen din vinkelslip och din svets eller så får chassit lämnas iväg för jobbet

  Bilen är förregistrerad i Sverige och har svenska skyltar. Det som kvarstår – utöver många timmars renovering – är alltså regbesiktning. Allt annat pappersarbete är klart.

  I priset nedan ingår helt bagagegolv, yttertrösklar, bakstam och – hör och häpna – ett HELT golv! När såg du sett sånt sist? Nä, tänkte väl det. Bagagelucka från annan Sonett, dämpartorn och lite annat ingår också i affären.

  Prislappen är 45000 riksdaler. Bilen finns i garage i Kalmar. Kontakt via telefon 0705362185 eller mail tillemil@gmail.com

  Jag vill bli av med bilen då den är i vägen i garaget. Krångel och prutande uppskattas inte. Ta reda på vad ett helt golv kostar och hur svårt det är att få tag i om du tycker att priset är högt. Fler bilder finns självklart och mer info kan fås vid kontakt.

  • Detta ämne redigerades för 2 år, 3 månader sedan av .
  Bilagor:
Visar 1 inlägg (av 1 totalt)

This topic is temporarily locked.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng