Stenskott

Forum Övrigt Off Topic Stenskott

Detta ämne innehåller 0 svar, har 1 deltagare, och uppdaterades senast av 2011-05-16 14:35.

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #3955

  Martin
  Deltagare

  Riktigt illa att sanda med stenar istället för sand!!
  Med hitintills en totalförstörd vindruta, en vindruta med lagningsbar skada och en krossad strålkastare den gångna säsongen är jag tydligen inte ensam om eländet.

  För några år sedan råkade jag ut för att dåvarande Vägverkets entreprenör använt fel material vid ett beläggningsarbete och släppt på trafiken för tidigt på E4 söderut från Uppsala. Det var hastighetsbegränsat till 50 km/h och trots att jag hade mer än tre sekunders avstånd till framförvarande fick jag stenskott på ruta och strålkastare på entusiastsaaben. Det var nästan som att färdas i ett blästerskåp.

  Vägverket avsade sig allt ansvar. Då tog en kvinna som jobbade på Vägverket kontakt med mig och det visade sig att många bilister, inklusive hon själv (!!!), hade råkat ut för samma sak på samma vägavsnitt. Vägverkets version baserades helt och hållet på entreprenörens utsago. Hon grävde vidare och det visade sig att flera fel hade begåtts i beläggningsarbetet och att Vägverket mörkade. Ställda inför bevis gav de till slut med sig. Tänk att det skall behövas en ”insider” för att få rätt när ett statligt verk klantat sig.

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)

Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng