tech 2 med dator eller iphone

Forum Modellspecifika forum 9000 tech 2 med dator eller iphone

 • Detta ämne har 2 svar, 2 deltagare, och uppdaterades senast 2016-01-12 10:55 av .
Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #384216
  dennistennis
  Deltagare

  Hej!
  tech 2 är ju en sedan länge utdaterad standard, och att köpa en tech 2dosa för 3-4000 känns ju helt stört eftersom man har mycket mera kraft i en vanlig så kallad smartphone.
  Men programvaran verkar inte vara helt lätt att komma över till telefoner, på ex kjell.com finns OBD2 bluetoothgrejer som man skulle kunna ha en tech2adapter på, men programvara har jag inte hittat.
  Tech2 är väl abandonware och knappast nåt som någon lägger energi på att fixa till iphone så grejen verkar vara att ha en windowslaptop med usbkabel. USB–>OBD2 med adapter till tech2.

  Är det någon som provat andra lösningar som inte kostar skjortan?

  TPF/Dennis

  #384297
  stefan
  Deltagare

  man kan ju tycka vad man vill om tech2 men den är ju framtagen till att fungera för GM sfärens bilar och med den kan man ju göra väldigt mycket som man inte kan med normala felkodsläsare. Bilarna är ju anpassade för tech2 så att säga.
  Allt beror ju på vad man vill göra. Det finns ju mycket kompetenta felkodsläsare man kommer otroligt långt med. Sen finns det ju områden tech2 är oumbärlig.

  #384298
  dennistennis
  Deltagare

  No shit?

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng